Συγκρούσεις

Γεια σας φίλοι μου (έτσι shαιρετά τζαι ο Μπάρνυ-ο μωβ δεινόσαυρος). Πιο κάτω θα παραθέσω ένα υποθετικό διάλογο βασισμένο σε πραγματικά τηλεφωνικά γεγονότα… Άλλαξα όμως λίον το σενάριο για να μεν παρεξηγηθεί η φιλενάδα που εζήτησε την συμβουλή μου:

-Έχεις ψυχολογικά προβλήματα, είπε της που το τηλέφωνο ο άντρας της.

-Γιατί μου μιλάς έτσι, ερώτησεν τον με παράπονο τζείνη.

-Γιατί…εν πράματα τούτα που μου λαλείς; Ρωτάς με αν σε αγαπώ τζαι αν μου αρέσκει η φίλη σου;

-Μα αφού ήμουν μπροστά όταν της έτζιζες με το πόδι σου … Εσύ το βρίσκεις σωστό;

-Εν πάεις καλά! Ήταν αστείο που της έκαμνα. Έτσι είμαι εγώ. Πάντα ήμουν έτσι… δεν αλλάζω.

-Μετά άφησες την να σου πιάσει το αυτί σου για να δει αν είχε πράγματι κουβάρι όπως μας έλεγες…Σου το έτριβε το ευλοημένο για αρκετή ώρα! Δεν μου άρεσε αυτή η σκηνή…είμαι παράλογη;

-Ναι είσαι! Κοίτα καλύτερα να δεις τι θα γίνει μαζί μας… πάρε μια απόφαση για το τί μέλλον θέλεις να έχουμε μαζί τζαι σύνελθε.

Ακούω σχόλια… Εν ολοφάνερο πως κάτι λείπει σε τούτο το διάλογο! Τί όμως; Σίγουρα πιστεύω ο χειρισμός είναι λανθασμένος εκ μέρους και των δύο. Το υπόβαθρο αυτού του ζευγαριού σε εσάς είναι άγνωστο. Είναι όμως σημαντικό για να μπορείτε να εκφέρετε την άποψή σας. Αλλά βαρκούμαι να σας το παραθέσω. Εν μεγάλο.

Τί πάει λάθος;

Τζείνη νιώθει να εν λόγια που ξεστομίζει ένας άγνωστος πια. Τον βρίσκει σκληρό και την έχει απογοητεύσει πολύ. Είπε μου ότι έχει καιρό τώρα που είναι απότομος…Αγαπά τον αλλά εξενέρωσε πολλά μαζί του. Έχει πολύ καιρό που νοιώθει ότι δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τζείνον. Ψάχνει τρόπους για να φύγει από την Κύπρο. Ξέρει πως η φυγή δεν είναι λύση αλλά βιώνει άγχος, κατάθλιψη τζαι ματαίωση πολλά έντονα!

Επίστευε πως με το να είναι ειλικρινής και  να εκφραστεί ελεύθερα λέγοντας του πως, δεν της αρέσουν χειρονομίες που θα μπορούσαν να εκληφθούν ως φλερτ προς μια άλλη γυναίκα, θα την καταλάβαινε. Δεν την πειράζει τόσο αυτό που κάνει όσο ο τρόπος που χειρίζεται την συζήτηση μετά. Της λέει να του μιλά ελεύθερα …διότι παλιά τα κρατούσε όλα μέσα της…και τώρα δεν θέλει να συζητά μαζί της σχεδόν για ό,τι την απασχολεί. 

Τζείνος νιώθει ότι εν παράλογη τζαι ότι η γυναίκα του θέλει να τον αλλάξει. Εκλαμβάνει το ως πίεση. Εν εμίλησα πολλά μαζί του. Σίγουρα για να είμαστε αντικειμενικοί πρέπει να έχουμε και την άλλη οπτική πλευρά. Δεν την έχουμε όμως.

Άρα δεν θα σχολιάσω περαιτέρω.

Ένα  μόνο θα πω: Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση μαζί τους χωρίς βοήθεια, χωρίς να θέλουν τζαι οι δκυό να σώσουν τον γάμο τους …καλώς ή κακώς θωρώ ακόμα ένα χωρισμό!

Ουφ!

😦

5 thoughts on “Συγκρούσεις

 1. Νομίζω ο τύπος πρέπει να είναι λίο πιο προσεκτικός. Τζαι κόφκω το ως τζιαμέ.

 2. Εν αλήθκεια Λένι ντήαρ ότι δεν είναι λόγια στοργικά αυτά που εξεστόμισε… Όσο ανασφαλής τζαι αν είναι η γυναίκα του…εν το άλλο του μισό αλλά μιλάτης σαν να είναι ξένο σώμα! Ιφ γιου ρητ μη!

 3. δις σαξξ

  συμφ με λένη.
  αλλά θα το έπαιρνα και παραπέρα.
  οι απαντήσεις του εν οι απαντήσεις που θα έδινε σ-τ-α-ν-τ-α-ρ όποιος όντως εφλέρταρε με άλλη ή ήταν τελοσπάντων ένοχος για ό,τι τον κατηγορεί η γεναίκα του. Κλασσική αντίδραση φταίχτη: φκάλλεις τον άλλο πελλό τζιαι αρρώνεις τζιαι πουπάνω για να είσαι πιο πειστικός.
  αν ήταν αθώος τζιαι η γεναίκα του παρανοϊκή, ήταν ναν πιο καθησυχαστικός, ππλας ήταν να προσέχει να μεν διά αφορμές. Τζι αν όντως εκουράστηκε με την παράνοιά της, ήταν να την κάτσει κάτω να της μιλήσει σοβαρά μεν, στοργικά δε.

  ας παν σε σύμβουλο γάμου

 4. Συμφωνώ με τις απόυ πάνω και προσθέτω: Από σηιι μούγια μουγιάζεται. Τα πράγματα είναι ίσως πιο δύσκολα γιατί είναι ένας γάμος στη μέση αλλά η φυγή μιλώντας από πρώτο χέρι όχι μόνο δε θα βοηθήσει την κατάσταση αλλά θα την κάμει χειρότερη. Αϊ ντου μπιλιβ ότι θα πρέπει να το μιλήσουν και να δουν τι ζητά ο ένας από τον άλλο.
  Όπως είπες ξέρουμε μόνο την μια πλευρά… Πρέπει να μιλήσουν μεταξύ τους όμως ρε… Με το να τα λαλεί εν βοηθά πάντα.

 5. Ο τύπος που περιγράφεις, όπως το περιγράφεις τζαι με τες απαντήσεις που έδωκεν, εν μου αρέσκει που εννα το πω, αλλά έννεν καθόλου σίουρος ότι θέλει ναν σε τούντον γάμον πλέον. Δυστυχώς υπάρχει ο γάμος για λλόου του. Αν δεν ήταν παντρεμένος είshen να χωρίσει πιλέ. Βασικά, τον τύπο εν τον κόφτει για τη γεναίκα του. Εκουράστηκεν, εβαρέθηκεν, εν ηξέρω τζ’ εγώ τι. Που μέσα του προβληματίζεται να δει τί εννα κάμει. Έshei λλίον τζαιρόν που εν σε τούντην φάση διότι τωρά έγινεν τζαι γάρος, εκτός αν ήταν που πάντα (flerting with another woman, while your wife is present=γάρος, το λλιόττερον). Αν ένει να επιβιώσει τούτος ο γάμος, πρέπει να κάτσουν να μιλήσουν μεταξύ τους. 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s