Χαρράς την τύφλα μου!

Έτην χαμέ τζαι τα μάθκια της πόξω!

Όσοι ήσασταν τυχεροί τζαι επεράσετε που πάροδο της Πινδάρου η ώρα 10:45 σήμερα, ίσως να είδατε μια ξανθή κοπελιά να σκοντάφτει πάνω στην άσφαλτο τζαι να της πέφτουν ένα προς ένα:  Το φάιλ, το μαγνητοφωνάκι, το κινητό, τα κλειδιά και ταυτόχρονα να ππέφτει η ίδια με τα γόνατα τζαι το ένα χέρι μες τη μέση της στράτας. Ναι ναι…εκατάφερά τα πάλε… έκαμα με ρεζίλι!

Ε φυσικά εφορούσα φόρεμα! Ε…φυσικά αεράτο…σε παρακαλώ! Ε μα τωρά… φυσικά …με την πτώση το φόρεμα ούλλον εμαζεύτηκε πάνω στην τζεφαλή μου! Α. Όχι! Όχι! …Το εσώρουχο αν μη τι άλλο ήταν σεμνό, καινούριο και ασορτί με το φόρεμα… Ε! Να μην δούμε την θετική πλευρά της ατσουμπαλωσύνης μου;!

Όσα δευτερόλεπτα εδιαδραματιζόταν η πτώση του πύργου ονόματι Κάλιουςςς, με επαρακολουθούσα σε αργή κίνηση και είχα αρκετό χρόνο ώστε να πω:

-Timbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! :Ρ

Εσηκώστηκα τζαι ήμουν τόσο νευριασμένη μαζί μου που ήθελα να με δέρω! Όπως ακριβώς μας απειλούσαν κάποτε οι Κύπριοι γονείς μας:”Αν χτυπήσεις θα σε δέρω”. Νο κκόμεντ!

Εκοίταξα γύρω μου τζαι είσhεν μόνο μια κοπέλα που εσυνέχιζε την δουλειά της! Έτσι σαν να μεν έγινε τίποτε, εμάζεψα τα πράματα μου, την σωριασμένη και θριματισμένη αυτοεικόνα μου…έφτιαξα τα μαλλιά μου για να μην φαίνομαι τόσο σχιζοφρενική και επήα να κάμω την δουλεία μου. Εμπήκα σε ένα γραφείο με άγνωστα άτομα τζαι επερίμενα τα να γελάσουν ή να με θωρούν με ύφος αποδοκιμασίας … Ξέρεις …σαν να μου έμιλούσαν με την σκέψη τους (όπως στις ταινίες που σκέφτουνται οι ηθοποιόιτζαι εσύ ακούεις ηχογραφιμένη την τάχα σκέψη τους…ενώ μόνο τα φρύδια τους ταράσσουν): ” Ούτε να περπατήσεις εν ηξέρεις…τζαι ήρτες δαμέ να δουλέψεις (να πιάσω συνέντευξη που κάποιους…δεν σας λέω περισσότερα);” 

Παρόλα αυτά δεν αντιδράσαν παράξενα! Μάλλον εν εχαπαρήσαν για το τί εσυνέβηκε έξω που το παραθύριν τους! Έτσι εθυμήθηκα την φράση που μας είπε ένας καθηγητής μας στο πανεπιστήμιο. Μια ερώτηση, συγκεκριμένα που αποτελεί φιλοσοφικό και επιστημονικό ντημπέητ:

‘Αν πέσει ένα δέντρο και δεν υπάρχει κανείς γύρω να το ακούσει, θα κάνει θόρυβο (παρήγαγε ήχο η πτώση);’

Να και γω…Λες να μην έπεσα πραγματικά; Να ήταν όλα μες το νου μου; Αφού ίσως κανένας να μην με είδε; Όχι μανα μου! Το γόνατό μου ακόμα ξεζουμίζει κάτι υγρά! Καλή σας όρεξη, εσάς που τρώτε! :Ρ Έππεσα τζαι πονώωωωωωωωωωωωω! Δατς ε φακτ!

Μου αφιερώνω ένα τραγούδι για να μου εκφράσω τα αισθήματα που έχω για μένα αυτή τη στιγμή

Με αγάπη, Εγώ!

“Ετσι μια μέρα σπίτι μου με κάλεσα
μα δεν μου άνοιξα και έξω με περίμενα
τι μου έχω κάνει και δεν με θέλω πια
αυτή η εσωστρέφεια μας θέλει χωριστά

Μου το ‘χα πεί
Μα δεν με άκουγα

Εγώ μαζί μου δεν μιλιόμαστε
όποτε είμαι μαζί μου πάντα τσακωνόμαστε
με πήρα στο τηλέφωνο και τό ‘κλεισα
 

με είδα στο δρόμο μ’ έφτυσα και με κλώτσησα…”

ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ…ΜΕ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΑΠΠΩΣΑ!!! 😀

10 thoughts on “Χαρράς την τύφλα μου!

 1. Οι πτώσεις εν αναπόφευκτες. Απλά άμα πέσουμε, σηκωνόμαστε, φτιαχνόμαστε και συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά. Αφού επέσαμε που επέσαμε, έννεν ανάγκη να χειροτερεύκουμε τα πράματα.
  Αυτά πιππιλάς, μετά που κατασκοτώνεσαι πόξω που το Ζοο συνοδευόμενο από το γκομενάκι που σου εκόλλαν χίλιο τζαιρό τζαι επιτέλους εκαήλησες του να πάτε έξω. Πχ.

  Κατά τα άλλα, άμα εν έσχισες φορέματα και παπούτσια ή άμα εν εδιάλυσες γόνατα κλπ, ΠΑΛΕ ΚΑΛΑ ντήαρ.

 2. δεν μπορώ να γελάσω άμα ππέσει ο άλλος χαμαί, στεναχωρκούμαι. άμα ππέσω εγώ επίσης δε με πειράζει να με περιπαίξουν. είμαι πολλά καλός τελικά. μη στεναχωριέσαι, όλοι πέφτουν κάτω και μετά σηκώνονται όπως λέει κι ένα κείμενο των θρησκευτικών της Ε΄δημοτικού.

 3. Tsopana Rave! 🙂
  Εν εγίνηκεν τζαι τίποτε σιόρ! Ούλλοι εππέσαμεν/θα ππέσουμεν χαμέ, μεν το κάμνεις θέμαν.
  Εν τούτες οι στιγμές που σε κάμνουν τζαι νιώθεις άβολα αλλά καμιά φορά νιώθουμεν πιο αβολά επειδή διούμεν παραπάνω σημασία απ’ ότι πρέπει στο γεγονός

 4. Και δεν εβρέθηκε κανένας να σε μαζέψει? 🙂
  Βέβαια ούτε εγώ αν σ έβλεπα θα πλησίαζα, μάλλον θα έκανα ότι η κοπέλα στην ιστορία σου, θα συνέχιζα τη δουλειά μου, όχι από αδιαφορία, απλά για να μη σε φέρω σε δύσκολη θέση, ξέρεις, δεν είδα τίποτε, δεν έγινε τίποτε

 5. έλα μην μου αχώνεσαι. εγώ να δείς φορές που έπεσα χαμέ. και να πεις πως πέφτω και από ψηλά;;; στραβάρα μου

 6. Nα χαιρόμαστε που μπορούμε να πέφτουμε επειδή περπατούμε…

  Προσωπικά που τη σιασιούρα μου μέσα μέσα διώ πας σε τοίχους, την κάσια της πόρτας τζαι εν νώθω τίποτε

 7. Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας παιδιά! Τα καινούρια νέα είναι: Το γόνατο μου επρήστηκε τζαι εγίνηκε σαν πεπόνι!

 8. twra eimai kalytera faousa! thanks! Alla pe mou… ta gonata vgazoun karoumpalo? an oxi tote exw ena unidentified kouvari sto gonato pou prepei na tyxei iatrikis parakolouthisis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s