Some true FAQs about me!

Χάουντυ για ολ!
Ήγκηκεν η ώρα!

Σήμερα θα μάθετε την πραγματική μου ταυτότητα, που μένω, που δουλεύω, που πάω για καφέ κάθε Σάββατο, σε ποια παραλία κολυμπώ, τι χρώμα είναι τα μαλλιά, τα μάτια και τα εσώρουχά μου…ού…τα εσώψυχά μου.

Πως το αποφάσισα. Ουέλ, εβαρέθηκα να ζω πίσω που το προσωπείο της Κάλιουsh. Η αλήθεια δεν είναι εκεί έξω στα X-files, αλλά ούτε ήταν μέσα στο Γκετ-ο (G.E.T). Σήμερα θα λάμψει όπως τα ματούθκια του σερβιτόρου που ήρτε τωρά τζαι έπιασε την μισοφαημένη ελιωτή που το τραπεζάκι μου.

Στην αρχή ενόμισα ότι ήταν κουφός τζαι ότι εμίλαν την νοηματική, αλλά όταν οι Imagine Dragons εσταματήσαν να τραγουδούν στα αυτία μου (όταν έφκαλα τα χέτφονς)εκατάλαβα τι ελάλεν:
– Ντεν σου αρέσεις;
-(Αρέσεις μου…τί εισηγείσαι εγώ και συ, εσύ και γω μόνοι πάνω στη γη;) Η ελιωτή;
-Ναι δεν έφαγες.
-Χεξ. (Μειδίαμα) Δεν ήταν τόσο φρέσκια.
-Να σου φέρω κάτι άλλο; Μάφφιν?
-(Μάφφιν…όπας οικειότητα το ‘μελαχρινό αγόρι’…)
-(συνεχίζει)-> -Σοκολάτας.
-Ά. Όχι ευχαριστώ είμαι καλά!
Τσουπ κλείσιμο το ματάκι του.
Ατσάαααα. Να τα μας, να τα μας.

Ήνταπο θέλεις; Είπα να κάμω πρόλογο τζαι να πω ψέματα, ότι εν να σου πω ποια είμαι που τα αλήθκεια, για να τραβήσω απλά τη προσοχή σου.

Καλάν.

Θα σου πω άτε.

1)Είμαι ηθοποιός, τραγουδίστρια, δημοσιογράφος, συγγραφέας-ντετέκτιβ,ψυχολόγος, φωτογράφος. Βρες το σωστό και κέρδισε ένα ταξίδι ….στο όνειρο. Ναι. Ήβρες το. Είμαι….
….
….
….

Παλαβή.

Παλαβή που εν είμαι όλα τα πιο πάνω τζαι είμαι μόνο ψυχολόγος. Δεν λέω καλή είναι η δουλειά μου.

2) Το πραγματικό όνομά μου είναι Μαρία, Κωστούλα, Χρυστάλα, Κάντυ, Χέηλη, Εφροσύνη, Κόκος.
Και το όνομα που κερδίζει από τα πιο πάνω είναι….
…..
….

Εν έσσει σημασία. Τζαι Μίτσο να με φωνάξεις ή ρα…πάλε θα γυρίσω. Στο όνομα θα κολλήσουμε;

3) Την ιστορία της ζωής μου θα σας την διηγηθώ όπως θα ήθελα να είναι. Θα σύρω μέσα τζαι πραγματικά στοιχεία τζαι όποιος τα έβρει κερδίζει ένα εισιτήριο….σε άλλο όνειρο.

Η αληθινή μου ιστορία τωρά χωρίς ψέματα, διότι τα ψέματα μισά τα τζαι ο Θεός: Ήταν μια κρύα νύχτα του χειμώνα, που η μάνα μου- γνωστή ως Ρίτα Χεηουόρθ την τότε εποχή- έφερε στον κόσμο μια υπέροχη κοπέλα, πανέμορφη, ψηλόλιγνη (ναι βρέφος ψηλόλιγνο…εν εξανάδες;ΤΖαι πόσες φορές επήες σε μαιευτήρια; Take that!).Με μελωδική φωνή, γεμάτη χάρες και ταλέντα. Αφού όταν εγεννιέτουν εφκήκε πρώτα το μικρόφωνο τζαι μετά η τζεφαλή του μωρού. Αυτή η χαριτωμένη, χαίτε ω….(τάμπου λαλεί;)χαριτωμένη!;!; Ήταν…


..
.

Η αρφή μου.

Μετά όμως ήρτα τζαι γω στον κόσμο. Ήταν ζεστή η μέρα έτσι εβιάστηκα να βκω. Διαφορετικά θα εμείνισκα τζει μέσα… ήταν να εν πιο safe. Τζαι έγινα σταντ up comedian τζαι φωτογράφος τζαι χορεύτρια (pole dancer), τζαι cellist τζαι συγγραφέας -ντετέκτιβ (οικογενειακή επιχείρηση βλέπεις), τζαι αρθρογράφος τζαι ζαχαροπλάστης πλάστη μου τζαι μοΤέλο τζαι φωτομοΤέλο τζαι Τζιούντι Κάρλα τζαι πυροσβέστης (τούτον αναγκαστικό…για να λαλεί η κόρη μου: “Εμένα η μάνα μου εν πυροσβέστης”) τζαι πρόεδρος της δημοκρατίας (για να λαλεί η κόρη μου: Η μάνα μου εν ο πρόεδρος”, όταν το άλλο μωρό της αντιπεί ότι η δική της μάνα εν αστυνομικός. Ουφ! Πόσα να βουρώ; Ας όψεται η κρίση που μια δουλειά δεν σου φτάνει τζαι πρέπει να κάμνεις μάλτιτάσκιν!

Επειδή όμως είμαι πανέξυπνη τζαι πολυτάλαντη τζαι ταλέντο μεγάλο τζαι ακόμα πιο μεγάλο ταλέντο (διότι έβαλα 1 κιλό) πάνω που ούλλα μετριόφρων, ταπεινόφρων βρίσκω χρόνο τζαι γράφω τζαι στο Γκετ-ο.

3)Πού μένω:

Μένω στη Νέα Υόρκη τα φθινόπωρα τζαι τους χειμώνες τζαι στη Καλιφόρνια (ή την Καλιφορνία κατά τη θεία του παπά μου) τις άνοιξες τζαι τα καλοκαίρια! Α τζαι σε παράλληλο σύμπαν μεινίσκω στο Παρίσι τζαι στην Αργεντινή).Διότι είμαι πολυτάλαντη, μεγάλο ταλέντο τζαι πανέμορφη. Τζαι εμείς του είδους μας πρέπει να μεινίσκουμε κάπου που να λαλούν: “ΟΥΑΟΥ…Οh my Good-ys. Ο μάη Mc Donalds”.

4) Τί χρώμα εν τα μάθκια μου;


Αυτήν τη στιγμή…Κότσινα. Εξύπνησα βλέπεις να πάρω το Φλάφη περίπατο. Ναι εν κάτος αλλά ….εν του το είπαμε ακόμα. Νομίζει εν σκύλος. Στα 18 του θα του αποκαλύψω την αλήθκεια. Ως τότε τα μάθκια μου θα είναι κότσινα.

5) Τα μαλλιά μου είναι:

Όμορφα και πολυτάλαντα και μεγάλο ταλέντο.

6) Τα εσώψυχά μου (αφού σας υποσχέθηκα και είμαι άνθρωπος φιλαλήθης και τηρώ και τις υποσχέσεις μου και πολυτάλαντη και πανέξυπνη και μεγάλο ταλέντο) είναι:

Μπλε.

Αυτές ήταν οι μεγάλες αλήθειες της ζωής μου. Τώρα νοιώθω ότι γκρεμίστηκε ένας τοίχος ανάμεσά μας και ότι γνωρίζετε τα πάντα για μένα.

Πράγματι η αλήθεια σε ελευθερώνει …και σε κάνει να τρώεις τιμωρίες άμαν κλεφκεις καραμέλες.

Ευχαριστώ που με θκιαβάσατε.

Ciao a tutti!
Tutti frutti!
Frutti yogurt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s