Ιστορίες για κλάματα

Θα ξεκινήσω μια σειρά από ιστορίες οι οποίες θα αποτελέσουν αποσπάσματα του βιβλίου που γράφω και θα δημοσιεύσω σε κάποια στιγμή στο μέλλον. Οι μίνι αυτές ιστορίες διαδραματίζονται σε διάφορα μέρη του κόσμου, είναι βασισμένες σε αληθινά γεγονότα, αλλά έχουν αλλαχτεί τα ονόματα ατόμων και τοποθεσιών. Καλά κάνεις να θυμάσαι τους ήρωες διότι θα συμπεριληφθούν σε πολλές ιστορίες που θα αναρτηθούν στο εγγύς μέλλον. Σήμερα θα συστήσω 1 χαρακτήρα κ αύριο άλλο και ουτωκαθεξής:

Η Αynur είναι κάπου στα 33. Σπούδασε Ψυχολογία σε Πανεπιστήμιο του Νιου Τζέρσευ και μένει στην ίδια πολιτεία σε ένα διαμέρισμα που της αγόρασε ο πατέρας της. Η καταγωγή της είναι από την Κωνσταντινούπολη. Έχει μακρυά μαύρα μαλλιά και είναι στο 1.68. Aσχολείται με το τέννις, το μπέλυ ντάνς και το ταγκό. Είναι μαζί με τον Αντριάν εδώ και μερικά χρόνια (από το 2009).

Η Αynur έμαθε στη ζωή να παίρνει αυτό που θέλει όποιο κι αν είναι το κόστος. Από λεφτά ποτέ δεν στερήθηκε κάτι, η οικογένεια την υποστηρίζει και είναι δίπλα της όταν χρειάζεται κάτι από υλική αλλά και από ψυχολογική άποψη. Έχει υψηλή αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

Μείνετε συντονισμένοι για τις περιπέτειες και τις παράλληλες ιστορίες και σχέσεις που εξελίσσονται μεταξύ αυτών και άλλων πολλών χαρακτήρων της σειράς που ονομάζω “Δώσε σοινί του χωρκάτη να σου φκει πας το κρεβάτι” ή μήπως να την ονομάσω “Ο σοφός βλέπει τον κίνδυνο και απομακρύνεται”; Μπορεί όμως να την ονομάσω και “Ιστορίες για γέλια”…ή “κλάματα”; Ουυυυ. Θα την ονομάσω πιο μετά!

Καλή ανάγνωση!

2 thoughts on “Ιστορίες για κλάματα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s