Πουν το διακόπτη σιόρ

Πιο σκόρπιες τζαι πρόχειρες σκέψεις δεν θα μπορούσαν να είναι αυτές:

Άρρρρφα:

Δεύτερη μέρα στη δουλειά σήμερα και μια μελαγχολία ήταν λογική. Που το να με γαργαλά το τιρκουάζ θαλασσινό νερό μέχρι τα αυτιά τζαι να πιάνεις το φραπέ σου στη δροσιά ενός παραθαλάσσιου κήπου…τωρά να σου πληγώνουν τα αυτιά εκκωφαντικοί ήχοι από τηλέφωνα τζαι να πίνεις μεν το φραπέ σου… αλλά αποσβολωμένη μπροστά που την οθόνη γεμάτη ημέηλς.

Βήτα:
Φαντάστου να ξυπνάς κάθε μέρα με μια ανάμνηση ή μια εικόνα στο μυαλό σου κάποιου που θα ήταν ο τελευταίος στη γη που θέλεις να σκεφτείς ή ενός κακού ανθρώπου, τζαι να πετάσσεται το είδωλο τούτο μες το μυαλό σου με το που θα ανοίξεις τα μάθκια σου το πρωί. Αυτό θα πει να ξυπνάς σε εφιάλτη. Τζαι φαντάστου τούτο να γίνεται κάθε μέρα για χρόνια. Μιλούμε για άτομο που να έχει όλα τα κακά του κόσμου, μοχθηρό, πονηρό, άτιμο και άδικο. Εύκολα μπορεί να κολλήσει στο μυαλό σου αν δεν λάβεις δραστικά μέτρα. Πουν τον διακόπτη σιόρ. Άλλοι έχουν το διακόπτη συνέχεια στο σιέρι. Ότι γίνει, ότι κάμουν ότι τους κάμουν…switch off! Ε που είναι ο δικός μου. Φέρτε μου το μάνουαλ. Κάμετε γλήορα!

Γγγγάμμμα:

Ήβρα τον μέντορά μου. Μια καινούρια συνάδελφος με ωραίο τρόπο σκέψης. Ίσιος άνθρωπος, δυναμική. Επέρασε διάφορες καταστάσεις στη ζωή της, που άλλους θα κλόνιζαν, την ίδια όμως ενδυνάμωσαν την. Έχει διορατικότητα και καθαρό λόγο. Βλέπει στον άλλο… τον άνθρωπο πίσω από το προσωπείο. Ενθαρρύνει και ανατροφοδοτεί, με αισιοδοξία το συνομιλητή της. Όμορφος άνθρωπος!

Δου:

Καινούριο απόσπασμα που το ‘ιστορίες για κλάματα’, έτσι για να μεν κλαίτε τζαι να παρακαλάτε :Ρ :

“Η νυν ανακάλυψε φωτογραφίες της Χέλεν και της Μαρίας! Πως της δίνει ικανοποίηση να βλέπει ότι οι πρώην του έβαλαν κιλά!Κι ο ίδιος όμως τα είχε άσχημα με τις παχιές.

Κάποτε έλεγε στη Μαρία: “Πάχυνε η καμένη η Χέλεν!” Σαν να μην άξιζε πλέον σαν άνθρωπος. Χάθηκαν με τη σιλουέτα της τα όσα έζησε μαζί της; Τον είχε χωρίσει η Χέλεν, διότι ήταν άπιστος κ αχάριστος! Την ζήλευε για το ταλέντο της, ένιωθε δεύτερος και νόμιζε θα την τιμωρούσε/θα μείωνε από την αξία της, αν πήγαινε με άλλες!

Τα κιλά χάνονται! Η ανωμαλία όμως;”

Όβερ εντ άουτ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s