Έκκριση ορμονών!

Με αφορμή μια από τις πιο συναρπαστικές ταινίες της χρονιάς (Τζαι ξέρεις πόσο επιλεκτική, επικριτική τζαι ιδιότροπη είμαι στις ταινίες…)εμπνεύστηκα τον πιο κάτω συμφυρμό ασυνάρτητων σκέψεων που έχεις την τιμή να διαβάζεις.

Η ταινία λέγεται Rush. Δεν αναφέρεται για κανενού τη δερματική πάθηση γνωστή και ως εξάνθημα. Εξάλλου τζείνο γράφεται Rash με ‘a’. Θα άκουσες γι αυτή τη ταινία, είδες την όμως; Εν ευκαιρία να πιάσεις την γκόμενα σου να της δείξεις ότι ξέρεις που ταινίες τζαι θα ενθουσιαστείτε τζαι οι θκυό τόσο…που θα νομίσετε ότι είστε ερωτευμένοι μεταξύ σας. Αν το αναλύσεις όμως μετά από 2 χρόνια θα καταλάβεις ότι ήταν απλά πολλά καλός ο σκηνοθέτης τζαι εκατάφερε να σε κάμει να εκρίσσεις στον εγκέφαλο τις χαρούμενες ορμόνες. Με τούτες τις ορμόνες τζαι 2 τεκίλες την έχεις…την ρωσίδα, την κυπραία, την τουρκοκύπρια, τη μολδαβή (ότι βρίσκει το πλάσμα καλό ενι)… Βεβαιώθου όμως ότι εν θα εν τζαι η πρώην στο σινεμά. Αν ξέρεις όμως ότι η πρώην είδε την ταινία ..γκό φορ ιτ. Χάππυ νιού ραντεβού!

Ναι αγαπητέ μου καταπληκτική ταινία. Πιάσε που φωτογραφία, μουσική, ερμηνείες ηθοποιών, σκηνοθετική άποψη; Η αγωνία από το πρώτο δευτερόλεπτο ως το τελευταίο. Έχει 3 χρόνια να νιώσω κάθαρση τζαι προβληματισμό από ταινία. Πραγματική ιστορία με ήρωες πιλότους της φόρμουλα 1. Αν μου ελάλες την ιστορία ήταν να σου πω βαρκούμαι να τη δω. Αλλά με τον Ron Howard σκηνοθέτη και τον Peter Morgan συγγραφέα τα πάντα είναι δυνατά. Εβάλαν το λιθαράκι τους και το ομορφόπαιδο Chris Hemsworh (ξέρεις τον και ως τον υπερήρωα Θορ)και ο ταλαντούχος Daniel Bruhl εν η αλήθκεια. Πρώτη φορά είδα τον εαυτό μου να με συνεπαίρνει ταινία που το 2011 ως το 2013. Οι ηθοποιοί εκαταφέρναν με να βιώσω ταυτόχρονα συμπάθεια, λύπη, χαρά, δικαίωση, χτίτσιασμα(όι έβρε μου Ελληνική λέξη…φτωχή η Αττική διάλεκτος…ενώ η Κυπριακή γεμάτη λέξεις που ξεσσυλούν σε εικόνα και νόημα), άγχος. Τζαι τούτα εναλλάσουνταν πάνω στους ίδιους 2 κύριους χαρακτήρες του έργου.

Μεν περιμένεις να σου πω τζαι την περίληψη. Για να με θκιεβάζεις έσσεις ίντερνετ. Άνοιξε κανένα Google Chrome.

Τωρά που της έδωσα 3 αγαλματάκια Όσκαρ τζαι 2 χρυσούς φοίνικες, δικαιούμαι να σχολιάσω τζαι από κοινωνιολογικής πλευράς την ταινία. Μπορεί κοινωνιολόγος να μεν είμαι αλλά στο μπλόκ μου είμαι ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος, ο πρύτανης, ο αντιπρύτανης (αν θέλω βάλλω τζαι μέσο να πιάνουν τα κοπελλούθκια μου υποτροφίες), η καθαρίστρια, η θεολόγος, η Βασίλισσα της Αγγλίας τζαι ο Pinky τζαι ο Brain!Δικό μου καθεστώς ένα πράμα.

Είναι λοιπόν η ταινία κατάλληλη για άτομα άνω των 12 ετών. Πριν 2-3 χρόνια, όταν ελέαμεν ότι μια ταινία ήταν άνω των 12 ετών εννοούσαμε ότι ήταν κάπως ‘καθαρή’ από ότι επεριλαμβάνετουν στις ταινίες που ήταν κατάλληλες άνω των 15 και των 18. Σήμερα όταν λες είναι κατάλληλη για γενική παρακολούθηση εννοείς ότι θα έχει από 2 μέχρι τρία βυζιά και 1 πισινό. Άνω των 12 έχει άνω των 12 βυζιών και άνω των 12 πισινών, τρεις ναρκωτικές ουσίες τύπου μαριχουάνα (Διότι αν είναι ηρωίνη μπαίνει στην κατηγορία των 15) επί 4 εμετικές σκηνές παντός είδους…άρα 3 επί 4 ίσον 12…άρα για να είναι άνω των δώδεκα βάζεις τζαι μια ξιτιμασιά τύπου ‘φάκ’ για να γίνουν 13. Όπου Φακ βλέπε Φίλοι Αγρινών Κύπρου, είπαμεν πολλάκις. Τωρά γιατί τα αγρινά εν υβρισία…ξέρω γω…

Ουότ δε; Αναρωτιέμαι, ποιος στα σκατά κάμνει τις κατηγορίες.

Κατά τα άλλα μια χαρά!
Cheer-ios!

2 thoughts on “Έκκριση ορμονών!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s