Ουοτ ε ντέη!

Να είναι 5 το πρωί, να φεύκεις που το Αχίλλειο ανάκτορο στη Κέρκυρα…Τζαι για να σας κατατοπίσω πάρε ένα κόπυ πέηστ βικιπεδικό: Αχίλλειο. Ένα πιο γνωστά και σημαντικά αξιοθέατα στην Κέρκυρα, οίκημα νεοκλασικού ρυθμού, χτισμένο μέσα σε μια κατάφυτη έκταση και με έναν υπέροχο κήπο με πολλά αγάλματα αρχαϊκού τύπου. Μετά τη δολοφονία της Σίσσυ, το 1898, το Αχίλλειο έμεινε κλειστό για χρόνια. Το 1907 εξαγοράστηκε από τον Γουλιέλμο Β Κάιζερ, ο οποίος έκανε ανεπιτυχείς προσθήκες και διακοσμητικές παρεμβάσεις στο ανάκτορο.Επίσης, το Αχίλλειο χρησιμοποιήθηκε ως νοσοκομείο κατά τον Α και Β Παγκόσμιο πόλεμο και υπέστη αρκετές φθορές.

Να φεύκεις λοιπόν η ώρα 5 το πρωί που το Αχίλλειο τζαι να μπαίνεις σε λεωφορείο μαζί με άλλους ταγκιέρους, ταγκιέρες τζαι Αργεντινούς θρύλους (μαέστρους) του ταγκό. Να ξεκινούν οι μαέστροι να κάμνουν φάρσες του Ζόττο (σπουδαίος Αργεντινός χορευτής) την ώρα που τζοιμάται, να φκάλουν σέλφι μαζί του, να πελλαρίζουν τζαι να γελούν. Θυμούνται μετά τα παιδικά τραγούδκια που ελαλούσαν που ήταν μιτσιοί τζαι δώστου τραγούδι.

Τζαι τούτα ούλλα η ώρα 5 το πρωί διότι οι μιλόγκες στην Ελλάδα ξεκινούν κατά τις 10 μιση αλλά οι παραπάνω έρκουνται 12 τζαι ξεκινούν το χορό μετά τη 1. Σκέφτουν πάνω στην εξωτερική αυλή του ανακτόρου με τόση ιστορία… να βλέπεις ένα συναρπαστικό (ξέρεις ότι αρέσκει μου τούτη η λέξη)  Σόου τζαι μετά να χορεύκεις τζαι συ μπροστά που τούτους. Με διαφορά ότι εσένα  (όπου εσένα βλέπε εμένα) χορεύκουν σε άτομα ηλικιών 70 και άνω. Φοάσαι ότι αν κάμεις καμιά απότομη  ή λάθος φιγούρα θα φκεί κανένα κόκκαλο τους. Όχι ρε να μην λαλώ πελλάρες…εχόρεψα τζαι με…ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ που είναι unconsiously incompetents …δηλαδή μες την αχαπαρίαση τους νομίζουν ότι ξέρουν καλό ταγκό, εκατενθουσιαστήκαν που το σιόου του Ανιμπάλ τζαι της Βαλέριας (ξερεις τους ρε…τέσπα) τζαι προσπάθούν να αναπαράγουν τις κινήσεις που είδαν μια φορά τζαι εξασκηθήκαν 0 φορές . Νομίζουν ότι επελλάναν σε τζαι είσαι σε φάση να τους ερωτευτείς τζαι να κάμεις τζαι ένα κοπελλούι με τον καθένα. Εσύ και οι σκέψεις σου: “Το κέρατο μου το δεξί ….σφίγγει με σαν το πορτοκάλι…εποζούμωσε με” και ” Τί κάμνεις ολάν…πάεις καλά;”

Α μέσα στην καταπράσινη αυλή τζιαμέ που έπινε τη τζίτζερ λεμονάδα της με λεβάντα η Σίσσυ (εν να μεν;) …εκάθούμασταν καμιά 60 άτομα τζαι όταν μας εξαναμέτρησα εφκήκαμε 123 896 334. Ναι. Ούλλα τα υπόλοιπα ήταν κουνούπια.  Σίουρα εν θα φαίνουνται μετά στα βίντεο τζαι στις φωτογραφίες. Αλλά αν δείτε μια να εν συφτή τζαι να τζίζει τα πόδκια της με μανία…έννεν καμιά πορνοδιαστροφική κοπέλα, που την βρίσκει σε εξωτερικούς χώρους με μουσική Κανάρο του 40.   Ούτε ήβρεν ευκαιρία να δείξει τα βυζιά της…που πλεον με το που σσύφκει φαίνουνται φάτσα μούρη που το ντεκολτέ…Ούτε καινούρια φιγούρα… μάλλον φαγούρα. Είμαι εγώ τζαι θέλω να φκάλω τις πέτσες μου …Αν το τελευταίο αίμα που ήπιαν ήταν της Σίσσυς τον 19ον αιώνα φανταστείτε με τι καμόν επίναν το δικό μας.

Με τούτα και με άλλα φτάνουμε στο άθλιο ξενοδοχείο (άλλη ανάρτηση τούτο)….τζαι πέφτω λιώμα πας το κρεβάτι ώσπου μετά που 5 ώρες ξυπνώ για το τελευταίο της βδομάδας μου εργαστήριο με τους καταπληκτικούς Αργεντίνους δάσκαλους. Ποτζείνους που σε πιάνουν να χορέψεις στο μάθημα τζαι νοιώθεις ότι πια μπορείς να φύγεις από τη ζωή χαρούμενη. Αλλά τόσο ταπεινοί. Τζαι διούν σου καλή ανατροφοδότηση: Μούη πιέεεεν…Έσσσσσαααα, τζαι ποτζούτα εν η ανατροφοδότηση…αλλά πέρα από τα αστεία σου λένε τι μπορείς να κάνεις για να βελτιωθείς …ενώ ο καλαμαράς που είναι και αυτός μαθητευόμενος τζαι αναθέσαν σου τον για τα μαθήματα…κάμνει ότι εν μάστρος τζαι ξέρει τα ούλλα τζαι ψαρώνει σε με τις παρατηρήσεις…μισογύνης ρατσιστής…Να μου λέει: “ξέρω ότι θες να εξασκηθείς στη φιγούρα που μας έδειξαν αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτό…όχι έτσι …βιάζεσαι… οι γυναίκες έτσι είναι από φύση τους…”.Τζαι εγώ όπως την παλαβή που εχρυσοπλήρωσα το μάθημα να σταματώ να είμαι σιωπηλή να απολογούμαι τζαι να παίζω τη χαζή τζαι να λέω …Αν με κάμεις να νοιώσω άνετα και κόψεις τα στερεότυπα θα βγουν και οι κινήσεις. Εκακοφάνηκεν του τάχα. Χεστήκαμε τάχα. Άμα πια! Κάμνουν 2 χρόνια ταγκό τζαι παίζουν το ξερόλες τα υβρίδια!

Είχα λοιπόν τις πιο αξέχαστες χορευτικές εμπειρίες σε αυτό το ταξίδι…ξέρω ξέρω κάθε 2 μήνες ταξιδεύω…ακόμα που είσαι… Είχα όμως και πολλά που θέλω να ξεχάσω!

Μείνε συντονισμένος/η για περισσότερες ταξιδοπεριπέτειές μου!

Φιλιά (αργεντίνικα παθιάρικα)

Kalioush

One thought on “Ουοτ ε ντέη!

  1. Ωραίο post. Θυμήθηκα που πήγα στα επιμορφωτικά για λατινικούς χορούς και ερώτησα τον δάσκαλο αν θα μας μάθει σάλτσα και επροσβληθηκε επειδή εν είπα σάλσα:)
    Κατά τα άλλα είμαι κι εγώ σαν εκείνους που βλέπουν μια φιγούρα 1 φορά, εξασκούν την 0 και θέλουν να την κάνουν. Αρεσε μου πολύ ο τρόπος που το έθεσες. Αλλά I don’t really believe ότι εν να την κάμω, δηλαδή καταλαβαίνω την ασχετοσύνη μου.
    I am glad που έζησες την εμπειρία και εκτίμησες αυτά που αξίζει να εκτιμήσει κανείς.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s