Ιτς ε κουτ ντεη το πη αλάηβ

Καλημέρα.

Καλοκαίρι επέρασε. Μαζί επεράσαν  Νέα Υόρκη,  Βοστόνη, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Λας Βέγκας, Σαντορίνη, άδειες, μπάνια στη θάλασσα τζαι στο σπίτι μου, ηλιοβασιλέματα, κοκτέηλς, μπύρες, κρασιά, αυτοκίνητο πάνω από πόδι μου!

Στοπ. Ριγαουάιντ ή ρηουάη  αν θέλεις …τρρλρτρλρτρ σε γρήγορη κίνηση. Παύση.

Θωρείς το τούτο το αυτοκίνητο το θαλασσί, μια οδηγουσα εγώ και μια εσύ…όξα;

Τέσπα. Δες ποιος οδηγά. Το αντιπροσωπευτικό δείγμα του αχάπαρου οδηγού. ΟΚ πάτα πλεη…Στοπ. Τζιαμέ που θωρείς ένα τσούρμο πλάσματα, συγκεντρωμένοι έξω στην είσοδο (ΟΚ κακώς μέσα στο στενό δρόμο) σαν μαππες του μπιλιάρδου. Έτο..κάμε ζουμ…όι εντάξει, εν χρειάζεται ξεχωρίζω, είμαι τζείνη με το ύφος τύπου Κραυγή του Μονκ. Δίπλα μου η φίλη πάτα το μιουτ διότι εφοβήθηκε τζαι κάποιες λέξεις δεν κάμνουν για πρωινη ανάρτηση (Μαριλένα σαπ μαν;!)

Φαίνουνται τα νούμερα της; Όι α; Κάτι λαλεί ξιπάτα το μιουτ… Τί; Μα άκουσες το τζαι συ; Ελληνικά με ρωσική προφορά και η κυρία λέει. Τί κάθεστε μέσα στο δρόμο; Ξαναπάρτο πίσω μήπως τζαι δεν την βοηθά η διάλεκτος …μπορεί να είπε συγνώμη! Όι α;

Το πόδι μου; Μα εν για τούτο το καφέ πλάκούντα που καλύφκει τη γάμπα μου ούλη που λες; Δις λιλ θανγκ; Η μέση της φίλης μου; Τσ. Ε μα εφταίαμεν έννεν; Έγκλημα και Τιμωρία. Είσαι στο δρόμο κυρία μου τότε θα σε τσιλλίσω να μάθεις. Την επόμενη φορά που το μωρό σου δεν τρώει το φαί του ούλλο ξέρεις τι θα πεις: ¨Φάτο διότι θα έρτει η κυρία να σε τσιλισσεί…Έτην έτην έρκεται… άνοιξε… Μπράβοοο!!!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s