Δεν μπορείς να πεις ότι έκαμες καραντίνα αν δεν:

…ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ 6 ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

Μάθημα πρώτο:

Μπορείς ως τωρά τζαι μαγειρεύεις! Σαν της μάνας σου έννενι σίουρα …αλλά είμαι πεπεισμένη ότι την ώρα που σου λαλούν που το ζουμ τι να κάμεις για τον κιμά, σίουρα κάτι αφήνουν πίσω ξεπίτηδες για να έχεις να της λες “Μα ένεν σαν το δικό σου΄. Επίσης, ότι τζαι να κάμεις του καφέ, δεν μπορείς να τον κάμεις όπως τον πίνεις συνήθως, διότι ΑΠΛΑ ΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ. Τέλος.

Μάθημα δεύτερο:

Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο ροζέτα στόουν για να μάθεις άλλη γλώσσα. Με το κάζα δε παπέλ πιάνεις το ιντερμίντιεητ στη γλώσσα τζαι το ατβάνς στις ξιτιμασιές.

Μάθημα τρίτο:

Αν δεν κάμεις μπανανόψωμο τζαι φκάλεις το τουλάχιστον 14 φωτογραφίες εκ των οποίων τρεις βάλεις τες στα στόρις του ίνσταγκραμ:  Μια που εν στο φούρνο, η άλλη στο ταψί τζαι η τρίτη να το τρωεις…δεν μπορείς να πεις ότι έκαμες καραντίνα.

Μάθημα τέταρτο:

Δεν μπορείς επίσης να πεις ότι έκαμες καραντίνα αν δεν εχτύπησες τουλάχιστον 2 φορές τον τοίχο σαν απάντηση της αερόβιας που κάμνει η που πάνω σου, όπως και δεν μπορεις να πεις ότι έκαμες καραντίνα αν δεν σε έχουν δει να κατεβάζεις τα σκουπίδκια με μάσκα τζαι γάντια σαν να πετάσσεις την σωρό  της από πάνω (που πριν εγυμνάζετουν).  ‘Ως’ ‘σαν’ είπα, ΟΚ! Αναπνοή!

Μάθημα πέμπτο:

Ναι επέρασε ένας μήνας  καραντίνας (για μένα) και η μπάκετ λίστα με τα ττου ντου πριν πεθάνω εν ακόμα άθικτη πας το ψυγείο δίπλα που την λίστα με τα ντεττολ τζαι το χαρτί τουαλέτας που πρέπει επείγον να αγοράσω. Αντ’ αυτού σπαταλάς ώρες τζαι ώρες γιατί ένα μωρό έδιξε σου το ΤΙΚ ΤΟΚ. Καταραμένη ώρα.

Μάθημα έκτο:

Όσο τζαι να ενθουσιάζεσουν που ήβρες χρόνο επιτέλους να μιλήσεις με τους φίλους σου, το να έχεις 20 παράθυρα ζουμ ,τημς, σκάηπ, μέσεντζερ τζαι βάηπερ χωρίς  δικαιολογία “έλειπα”, τζοιμήζει σου το ένστικτό της αυτοσυντήρησης τζαι θωρείς το μπαλκόνι σου έντονα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s