Πειράζει … που μου αρέσκει;

Πειράζει που μου αρέσκει η καραντίνα; Πριν με κατασπαράξεις…Ξέρω έχει δυο όψεις το νόμισμα. Θέλω για τωρά να μιλήσω μόνο για τη μια. Έχω ενοχές καθώς το παραδέχουμαι, εν ζημιά παράπλευρη σε πολύ κόσμο…αλλά αν κάμνει τα πράματα καλύτερα εν εννοώ την πανδημία, να ξεκαθαρίσω…αρέσκει μου ο περιορισμός σπίτι. Τζαι εν είμαι καν κορίτσι για σπίτι. Γιου νό ουατ αμ σειν;

Εν μπορώ να προσποιούμαι άλλο. Λατρεύω τον αποκλεισμό μου! Είμαι σε ένα μίνι παράδεισο! Ναι εγώ που εταξίδευκα κάθε μήνα τζαι δεν έμπαινα σπίτι αν δεν εγίνετου 1 ή 2 το πρωί.

Αρχικά, εμειώθηκε η γαστρική παλινδόμηση. Μετά εκαλυτέρεψε ο ύπνος μου. Ξέρεις τι θα πει να έχεις ποιοτικό ύπνο μετά που δεκαετία; Θωρώ όνειρα …μιλούμε για ωραία όνειρα …τζαι άκου τζαι τούτο…ΘΥΜΟΥΜΑΙ ΤΑ! Αν δεν είναι τούτος παράδεισος…. ΞΥΠΝΩ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΥΠΝΟ. Πότε ήταν η τελευταία φορά που το εκατάφερες…τζαι όι γιατί έπρεπε να πάεις δουλειά, αλλά που τις έννοιες τζαι ούλλα τζείνα που εξεχειλίζαν που το νου σου.

Εκατάφερα να δω τις σειρές τζαι τις ταινίες που ήθελα, έμαθα μετά που 1000 χρόνια ζωής να μαγειρέυω να ψήνω γλυκά, να περιποιούμαι φυτά…μιλώ με γονείς, συγγενείς τζαι φίλους ενώ προηγουμένως μπορεί να έκαμνα εβδομάδες, μήνες να τους δω τζαι να τους μιλήσω. Διαβάζω βιβλίο…επιλογής δικής μου όχι δουλειάς…Απολαμβάνω τα πιο μιτσιά πράματα, για μένα ανακαλύψεις σπουδαίες. Εποκάτσαν τα νευρ…όι κάτσε έχω ακόμα γειτόνους…Έχω ώρα για γυμναστική…τωρά… αν… την εκμεταλεύκουμαι ….εν θέμα προσωπικό και… σε παρακαλώ άλλαξε θέμα!

Επέρασε μου το ΦΟΜΟ: Φηαρ οφ Μισιγκ Άουτ. Αφού εν έσσει τπτ ανοιχτό μπορώ να κάμνω τζείνο που μου αρέσκει χωρίς στρες…π.χ να δκιαβάζω χωρίς να νοιώθω ότι χάνω παράσταση, ποτό με φίλους, εκδρομή!

Μιλώντας για παραστάσεις. Πότε εξανάγινε τούτο να μπορείς να δεις λίστα από φεστιβαλικές Κυπριακές, Ελληνικές και άλλες Ευρωπαϊκές ταινίες σπίτι σου, συναυλίες συμφωνικής ορχήστρας, παραστάσεις του νάσιοναλ θίατερ, του ρόυαλ όπερα χάους, του ΘΟΚ, λάηβ με καλλιτέχνες αχτένιστους με πιζαμόρουχα να σου τραγουδούν οικεία τζαι να μπορείς να αλληλεπιδράσεις μαζί τους…ή να βλέπεις τα αγαπημένα σου τολκ σσόους να γίνονται στα σπίθκια των παρουσιαστών …, έχουν μωρά… εν έχουν στυλ (αλλά στυλίστες), εν άβαφτοι…εν άνθρωποι…να γράψεις ένα γεια στον Τρέβορ τον Νόα τζαι να εύχεσαι να δκιεβάσει το όναμα σου ενώ 1000δες άλλα θρασύδειλα μυνήματα απελπισίας για προσοχή εμφανίζονται στην οθόνη ταυτόχρονα και σπρώχνουν το δικό σου στην αφάνεια…Τέσπα…

Τοξικά άτομα; Πούντους; Τωρά δεν τους βλέπω! Άνοιξε μια σαμπάνια ρε…μια ‘Παράγκα του κυρ Γιάννη’; Ένα ‘μαυρο πρόβατο’ πιλέ μου; Ε τάμπου έσσεις; Κεανίτα; Κάμνει μας!

Πως να το πω διαφορετικά…Αη αμ νοτ μπορτ ιν δε χάους εντ αμ ιν δε χάους νοτ μπόρτ. Τζαι να σιωπήσεις εσύ που επεθύμησες να πάεις πίσω στη ζωή σου…για να μας πεις ότι είχες ζωή! Οκ να καταλάβω επεθύμησες ένα καφέ στην παλιά Λευκωσία κάτω που το ηλιούι, μια παραλία, μια ρεμπέτικη βραδιά, ένα ταξίδι. Αλλά ρεεεε….τούτο που ζεις τωρά εν σπάνιο! Να έχω πραγματικό χρόνο για μένα. Περνούν οι ώρες σαν τα λεπτά. Εν εκατάλαβα πότε επέρασε 1 μήνας. Έχω ακόμα τεράστεια λίστα με πράματα που θέλω να κάμω τζαι ελπίζω να κρατήσει ακόμα λίο.

Πλιιιιιιιιιιις!

Αμήν!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s