Μπέρδεψα δάκρυα με ιδρώτα

ΜΙΚΡΟ Α: Τρίχα στο πιάτο μου κολλημένη στο τοστ. Το λέω στον σερβιτόρο. Πληρώνω κανονικά. Απολογήθηκα εγώ αντί αυτός, διότι με κοίταξε σαν να του ΄βρισα τη μάνα. Άφησα πουρμπουάρ.

ΜΙΚΡΟ Β: Μου καίει τα μαλλιά ο κομμωτής με βαφή. Το λέω. Πληρώνω κανονικά. Απολογήθηκε αυτός…μισό χέσιμο… ως εκεί.

ΜΕΓΑΛΟ Γ: Ακαδημαϊκός παρενοχλεί σεξουαλικά φοίτητριά του. Προσπαθούν ακαδημαϊκοί ελίτ, άντρες όλοι, άνανδροι όλοι, να το καλύψουν, τρέχουν να με φιμώσουν. Αντιδρώ. Στοχοποιούμαι.

ΜΕΓΑΛΟ Δ: Άνδρας σε ηγετική θέση για πάνω από 16 χρόνια φλερτάρει με αγόρια φοιτητές του. Μένει αυτός. Δεν δέχομαι την υποβίβαση σε γραμματέα του. Παραιτούμαι εγώ. Χαίρεται τον χοντρό μισθό του. Χαίρομαι την φτωχική μου ελευθερία;

ΜΕΣΑΙΟ Ε: Βγαίνω με ΄φίλη’ μετά από καιρό και φροντίζει να με θυμίσει ότι όλα πάνω μου είναι διαφορετικά απ’ ότι τα θυμάται. Ημικρανία χτυπά κόκκινο αλλά μένω εκεί για να μην τη πληγώσω και νομίσει ότι φεύγω για τις προσβολές και αγένεια της. Δεν έχω βλέπεις περιθώριο για αλλό ένα εχθρό. Πάω νοσοκομείο με ημικρανίες. Κανένας γιατρός να με δει στις 2 και μισή το πρωί κι έτσι με βλέπουν στις 9 το πρωί. Δεν απολογήθηκα για τους εμετούς στο πάτωμα.

ΕΞΙΣΩΣΗ- βρες την ρίζα των από πάνω: Προτιμώ να κλαίω στο ντους. Έχουν δει τα δάκρυα μου ως σημάδι αδυναμίας και μου έχει γίνει πείσμα να μην τα αφήνω να κυλάνε ενώπιον κανενός. Θέλω να ξεγελώ και τον εαυτό μου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s